SPLOŠNI POGOJI

  • Informacije na tem spletnem mestu www.nestologyblog.com (v nadaljevanju “spletni strani”, "mi", "naš"), ki jo ureja Urška Rojko vključno z: besedilom,slikami, avdio ali drugimi oblikami, so izključno za izobraževalne in informativne namene in tako ne nadomeščajo strokovno zdravniško pomoč, diagnozo ali zdravljenje.

  • Pred uživanjem katerikolih dopolnil ali zelišč, ki jih je mogoče dobiti brez recepta, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.  "Nestology" ne priporoča jemanja nobenih zdravil, dodatkov ali zelišč, pred posvetom s kvalificiranim zdravnikom oz. specialistom. 

 

  • Prizadevamo si, natančno povzeti znanstvene članke in druge zanesljive vire. Kljub temu, lahko pride do napak. Zato so bralci pozvani, da preverijo vse podatke in reference na tem spletnem mestu.

 

  • Večina informacij na tem spletni strani je povzeta iz zanesljivih virov (npr. znanstvenih člankov, zdravnikov,...) in iz mojega lastnega znanja. Informacije, vzete iz drugih virov, vključujejo originalne navedbe.

 

  • Znanstvene raziskave se spreminjajo izredno hitro. Kljub prizadevanju, da se informacije na spletni strani sproti posodabljajo, ne moremo zagotoviti, da so vse informacije odraz najnovejših raziskav.  Ker gre pri raziskavah običajno za posploševanje določene populacije, je potrebno upoštevati, da se rezultati od posameznika do posameznika razlikujejo.

 

  • Vsako kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na spletni strani ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa na spletni strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo. Splenta stran, ki jo ureja Urška Rojko, ne odgovarja za obliko in vsebino spletnega mesta, ki so na kakršenkoli način povezane s spletno stranjo. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je naša odgovornost za vse primere izključena.

  • Spletno stran “Nestology –splošne pogoje” občasno obiščite in si preberite trenutne pogoje. Spletno mesto lahko kadar koli spremenimo ali izbrišemo vsebino oziroma funkcije tega spletnega mesta na kakršen koli način, iz kakršnega koli razloga ali brez razloga po naši presoji.

  • Kakršnekoli podatke, ki jih spletna stran pridobi na kakršenkoli način preko spletnega mesta, so v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001) in Obligacijskem zakoniku.

 

  • V kolikor imate kakršna koli vprašanja, dvome ali pomisleke ob branju katerega koli od podatkov na tem spletnem mestu, prosim sporočite na info@nestologyblog.com oz. pojdite na prvotni vir(reference) ali se posvetujte s svojim zdravnikom.

Hvala